myynti huolto varaosat
Korjaamo Varaosat Koneistamo Perävaunut Trukit Muut Info Rakennuskuvia Palaute Verkkokauppa Muistilista Ostoskärry

Armachine Oy on perustettu 1992. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Turussa. Toiminnan kivijalkana on raskaankaluston huolto, korjaus ja varaosakauppa sekä teollisuuden koneistukset.

Huolto- ja korjauspuolella hoituu katsastusremontit, jarrukorjaukset ja -sovitukset, ABS- ja EBS-työt, ilmaventtiiliasennus- ja putkitustyöt, hydrauliikka- ja keskuspainevoitelu-letkuasennelmien valmistus sekä päällirakennekorjaukset.

Varaosapuolen varastosta löytyy yli 17 000 tuotenimikettä kuorma- ja linja-autoille, perävaunuille sekä trukeille. Toimintaan kuuluu myös varaosien ja tarvikkeiden maahantuonti, vienti ja tukkukauppa.

Armachine Oy:n koneistamo suorittaa teollisuuden käyttämien osien ja moottorinosien koneistuksia. Erikoisalaa ovat dynaamiset tasapainotukset ja sylinterien hoonaukset sekä kardaanien muutos-, kunnostus- ja tasapainotustyöt.

Armachine Oy ottaa kaikissa toiminnoissaan huomioon kestävän kehityksen periaatteet ja ympäristöasioiden jatkuvan parantamisen.

Armachine Oy:llä on käytössä Iso 9001:2008 -laatujärjestelmä, 14001-ympäristöjärjestelmä sekä 18001-työturvallisuusjärjestelmä.

In English


Etusivu

Yritys

Myyntiehdot

Palaute

Rakennuskuvia

as Autotarvik

Majoitus

Evästeet


Tervetuloa!
Ma–Pe 6–17


Verkkokauppa 24 h

Palaute

 
  Rautatehtaankatu 18
20200 Turku

puh. 020 758 9500
puheluhinnat
posti

Kartta
 
 
Korjaamo Varaosat Koneistamo Perävaunut Trukit Muut Info Rakennuskuvia Palaute Verkkokauppa Muistilista Ostoskärry